Neuropsychologisch onderzoek - Over Mezelf

terug
Sandra Haveneers

Sandra Haveneers (°1978)

Psychologisch consulent

Ik ben Sandra, gehuwd en mama van vier puberende zonen. In 2001 ben ik afgestudeerd als psychologisch consulent aan de Vlaamse Katholieke Hogeschool in Antwerpen en heb me verder gespecialiseerd in de psychodiagnostiek. Doorheen de jaren heb ik zowel in het klinisch als in het arbeids- en organisatiewerkveld ervaring opgedaan.

Naast mijn job als zelfstandig psychologisch consulent in bijberoep, werk ik als leerkracht in het secundair onderwijs. Ik kan mezelf een gepassioneerde leerkracht noemen. Elke dag mogen werken met verschillende kinderen in verschillende situaties is zo ontzettend mooi en waardevol.

Binnen Praktijk Neuropsychologie leg ik de focus op intelligentie-onderzoek bij kinderen en jongeren. Als mama van een zoon met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) en een ernstig meervoudige beperking wil ik tevens een aanspreekpunt zijn voor ouders, opvoeders en familieleden die met deze problematiek worden geconfronteerd.

Binnen mijn eigen praktijk bied ik ook individuele begeleiding aan en diverse trainingen (ook in groep) voor kinderen en jongeren. Afhankelijk van de hulpvraag wordt bij een aanmelding onderzocht welke vorm van hulp het beste aansluit bij uw vraag.
Meer informatie vindt u via mijn website www.sandrahaveneers.be

Opleidingen

1997-2001 Bachelor Psychologie, Vlaamse Katholieke Hogeschool (Lessius), Antwerpen
2002-2004 Postgraduaat specialisatie in de psychodiagnostiek, Vlaamse Katholieke Hogeschool (Lessius), Antwerpen

Lid van

De Beroepsvereniging voor Psychologisch Consulenten (BPC)

-------------------------------------------------------------------------
Ondernemingsnummer: BE0786.775.017 - Eenmanszaak
Verzekering beroepsaansprakelijkheid: KBC

name="generator" content="CoffeeCup HTML Editor (www.coffeecup.com)">