Neuropsychologisch onderzoek - Over Mezelf

terug
Nora Geunes

Nora Geunes

Psychologisch consulent

Ik studeerde in 2020 af als psychologisch consulent aan Thomas More te Antwerpen. Tijdens de opleiding groeide mijn interesse voor diagnostiek en neuropsychologie in het algemeen. In mijn eindstage heb ik ervaring opgedaan rond neuropsychologische diagnostiek, zowel in een revalidatiecentrum als in een privépraktijk.

Ik ben mijn carrière begonnen als psychologisch consulent en referentiepersoon dementie in een woonzorgcentrum. Mijn functie groeide al snel uit en werd ingezet op verschillende afdelingen zoals o.a. in het palliatieve team. Ik stond in voor het welzijn van de bewoners, het optimaliseren van de zorg van personen met dementie en het bevorderen van de kwaliteit van leven.

In 2023 ben ik gestart als zelfstandige bij Huis Midori waar ik me voornamelijk focus op diagnostiek bij zowel kinderen en jongeren als volwassenen en ouderen en doe ik begeleiding bij personen met ADHD.

Binnen Praktijk Neuropsychologie zal mijn focus liggen op het begeleiden van personen met ADHD en daarnaast ook personen met dementie en hun mantelzorgers. Ik ga samen met de cliënt (en waar nodig zijn / haar familie) kijken waar de moeilijkheden zitten en ga samen op zoek naar mogelijke oplossingen.

Opleidingen

2017-2020 Toegepaste Psychologie,Thomas More, Antwerpen
2022-2024 Postgraduaat Neuropsychologische diagnostiek en Counseling, Thomas More, Antwerpen
2023 Refenrentiepersoon dementie, ECD Vlaanderen

Lid van

De Beroepsvereniging voor Psychologisch Consulenten

-------------------------------------------------------------------------
Ondernemingsnummer: BE08 0443 8618 - Eenmanszaak
Verzekering beroepsaansprakelijkheid: AG Insurance