Neuropsychologisch onderzoek - Over Mezelf

terug
Annick Van de Pas

Annick Van de Pas (°1996)

Psychologisch consulent

In 2019 studeerde ik af als psychologisch consulent aan de Thomas More hogeschool te Antwerpen. De bachelor opleiding Toegepaste Psychologie bracht me in contact met psychodiagnostiek. Tijdens mijn eindstage in een praktijk voor psychodiagnostiek wist ik zeker dat ik mijn passie gevonden had.

Na het behalen van mijn diploma ging ik aan de slag binnen datzelfde centrum. Om mijn kennis in psychodiagnostiek te verbreden volgde ik ondertussen een postgraduaat Psychodiagnostiek, eveneens aan de Thomas More hogeschool. Binnen dat centrum sta ik in voor het volledig psychodiagnostisch proces van aanmelding tot adviesgesprekken en werk ik met kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Hierdoor heb ik een brede kennis voor onderzoek zoals naar ADHD en ASS maar ook geheugenonderzoek bij ouderen en persoonlijkheidsproblematieken. Mijn voornaamste interesse gaat uit naar intelligentie onderzoek. Zo ben ik gekend met zowel non-verbale- als verbale-intelligentie onderzoeken, van zwakbegaafdheid tot hoogbegaafdheid.

Vanaf mei 2023 sluit ik me aan bij Praktijk Neuropsychologie waar ik zal instaan staan voor intelligentie onderzoeken, alsook voor onderzoeken naar ADHD en ASS.

Om steeds mee te zijn met de laatste ontwikkelingen m.b.t psychodiagnostiek blijf ik me voortdurend bijscholen.

Opleidingen

2014-2019 Toegepaste Psychologie,Thomas More, Antwerpen
2019-2020 Postgraduaat Psychodiagnostiek, Thomas More, Antwerpen

Lid van

De Beroepsvereniging voor Psychologisch Consulenten (BPC - 06101996 - 429)

-------------------------------------------------------------------------
Ondernemingsnummer: 0800.754.301 - Eenmanszaak
Verzekering beroepsaansprakelijkheid: Amma